Ensimmäisenä yliopistosyksynäni - eli jo jokunen vuosi sitten - ostamani Dieselin farkkutakki on edelleen sopivan kokoinen ja erinomaisessa kunnossa, mutta kaipasi mielestäni jonkinlaista uudistusta. Niinpä tiesin tilaisuuteni koittaneen, kun löysin kuopiolaisesta Daiga Daiga Duu-liikkeestä hienon kankaisen rintamerkin (4 €):

741675.jpg

Kuva on valitettavasti hieman epäselvä, mutta tekstissä lukee Kuopion Musadiggarit. Ihanuuden täydentää ylväänä kohoava Puijon torni! Vanha lempitakkini ryhdistyi silminnähden pienestä fiksailusta.

741674.jpg

Daiga Daiga Duu (Puijonkadulla, vinottain vanhaa Recordslandia vastapäätä) on erittäin suositeltava käyntikohde, kierrätysaatetta kun tulee tukea mahdollisuuksien mukaan. Eräskin ystävätär löysi yhdellä käynnillä kaksi mekkoa ja yhden topin jotka istuivat hänelle kuin valettu - tuotteiden mitoitus on savolaisystävällinen! Kierrätysvaatteiden lisäksi puodista löytyy niin hienoja vinyylilevy-teemaisia t-paitoja, kangasmerkkejä kuin pinssejäkin sekä henkilökohtaisia suosikkejani, Secco-kierrätyskoruja. Myynnissä on myös vanhoja LP-levyjä ja paikallisten suuruuksien, Aavikon ja Micragirlsien, vinyylisinglejä.